Блиндирана входна врата Т102, цвят Златен дъб - дръжка полумесец
Полезно

Как да изберем входна блиндирана врата?

Първото нещо което виждаме влизайки в жилището е входната врата, затова тя е много важна. Избираме я по много критерии: цвят, фрезовка, производство, качество, плътност.Точно за това трябва да изберем най-доброто, именно блиндирана врата.

Блиндирана врата Ale Door 404

Блиндираните врати са с пълнеж от минерална вата и метален лист, което ги прави най-добрия ни избор за шумо и топлоизолация. Разнообразие от цветове и модели, които да съчетаем с интериора на жилището.

Дори и да решите да смените само входната врата без интериорните това няма да е проблем, защото не е задължително да съобразявате цвета с тях.

Контраста между интериорните и входната врата е много предпочитан и се превръща в тенденция.

Дизайн

В серия Елеганс и Модерн касите на вратите при тях могат да се обличат в същия MDF материал и цвят, което придава един по-красив и завършен вид. Така освен сигурността, която ни осигуряват блиндираните врати внасят уют и топлина още на прага на дома ни.

Елегантната дръжка, шпионка и чукче разчупват дизайна на вратата.MDF панела бива боядисан, лакиран и ламиниран. Богатата цветова гама предлага в серия Ale – цвят Sunta и Неаполи – серия Елеганс и т.н..

Характеристики

Структурата на крилото е от 2 MDF панела лакирани и боядисани или ламинирани с разнообразни фрезовки, пълнеж от минерална вата за шумо изолация и топло изолация, метален лист с дебелина 1,2см. Вероятността крадци да влязат в дома Ви е много малка, ако изберете блиндирана врата, така че не чакайте и не се замисляйте за друга.

Изключителна лесна поддръжка и почистване, за броени минути. Няма да отнема голяма част от времето Ви. Крилото има 6 или 8 пасивни шипа които влизат в касата и предотвратяват отварянето на вратата от крадци дори и при срязване на пантите на крилото, тя пак не се отваря. За още по-голямо спокойствие може да изберете и врата с алармена система, за да сте по-спокойни при продължително отсъствие.

За входната врата не бива да се щадят средства, тъй като тя  е нашата защита, ще ни бъде нужна дълги години и да се вложи в нея по-голяма сума е най-доброто решение.

Изберете блиндирана входна врата, най-доброто за вас и вашето семейство!