Входна врата ТP003 - опционално обличане на касата
Полезно

Как да изберем блиндирана врата?

Имате нужда от нова блиндирана врата? Старата е прекалено амортизирана, не Ви харесва вече или пък просто искате да я смените с по-надеждна и качествена? Живеем във времена с висока престъпност и необходимостта от здрава и сигурна входна врата не е просто прищявка. Всеки иска да защити дома и семейството си, но нека не забравяме, че освен сигурност, Вашата входна врата трябва да осигурява и уют и комфорт. Добрият външен вид е неизменна част за входа на всяко жилище. Вашата входна врата е първото нещо което ще виждате, когато се прибирате вкъщи и нямате причина да правите компромиси с външния й вид.

Блиндираната врата означава сигурност

Ако сте решили, че искате масивна врата с високо ниво на сигурност – блиндирана, можем да Ви предложим да се спрете на турски блиндирани врати Kartal. Предлагат богато разнообразие от модели с по две заключващи системи DAF, моноблок с по три активни шипа и резе. Патроните са с бронировка с вдлъбнати капачки против разбиване. Дебелината на крилото им е 7см., а при някои модели (серия Елеганс) е 9см. За да осигуряват по-добра термо и шумоизолация, пълнежът на крилото е от минерална вата или полистирен. Някои от моделите се предлагат в различни цветове, така че без съмнение ще намерите подходящия за Вас цвят, който да е в синхрон с останалите интериорни врати. Касите са регулируеми и обхващат зидове до 34см, а при серия Модерн до 36см. Ако Вашият зид е по-голям, няма място за притеснение – може да се поръча каса с по-голямо уширение, която да обхване до 50см.

Блиндирана входна врата Kartal T-910Аксесоари за блиндирани врати

Не пропускайте да обърнете внимание и на дръжките. Вариантите, които могат да Ви се предложат при тях са две активни дръжки или вторият вариант е с пасивна дръжка от външната страна. Без съмнение пасивната дръжка ще допринесе за по-голяма сигурност на Вашия дом – дори и да сте забравили да заключите можете да бъдете спокойни, че никой няма да влезе. Лошото е, че и Вие няма да може да влезете, ако сте забравили своите ключове.