Блиндирана входна врата Т-1003
Полезно

5 лесни начина за освежаване на вашата блиндирана врата

Днес ще Ви представим лесни и ефикасни методи, с които да освежите Вашата блиндирана врата

Добавете малко цвят

Нищо не може да освежи блиндираната Ви врата по-бързо и евтино от нова боя. Средно голяма входна врата ще отнеме около 1 литър боя, за да покрие. Вариантите за боядисване на външни врати са безкрайни, така че защо да не изберете цвета, който обичате, или нещо напълно извън зоната ви на комфорт? Не се страхувайте да опитате нещо ново. Все пак това е само боя!

Подходящ аксесоар

Ако блиндираната врата е с нов цвят или просто не ви се занимава, направете творчество с различни аксесоари и допълнения. Изборът на номера на къщата ви да бъде в чудат шрифт или пощенска кутия, която да бъде в контрастен цвят, може да внесат живот дори на най-тежките блиндирани врати. Супер бърз вариант е да изберете уникално чукче за вратата. Ако потърсите в мрежата, ще откриете някои наистина красиви и увлекателни аксесоари.

жълта входна вратаКрасота в зелено

Дори ако блиндираната Ви врата да е насочена право към улицата, няма причина, поради която да не можете да добавите малко зеленина. Чудесна възможност за онези, които са ограничени от пространството, е да се посеят около касата на вратата ви растения, които да се плъзгат нагоре. Някои от най-добрите цъфтящи пълзящи нагоре цветя са клематис, глициния и жасмин. Ако имате веранда или входна врата с достатъчно пространство, малки дървета или саксии, засадени с цветя, могат да освежат външния вид на Вашия дом. Вечнозелени храсти са чудесна възможност за градинарство и ще останат привлекателни през цялата година. Ако не искате да оставяте растения в саксии на земята, висящите кошници са удобна алтернатива. Те могат да бъдат толкова големи или малки, колкото желанието ви и възможностите за засаждане на цветя позволяват. Някои от най-популярните цветя за висящи кошници включват фуксия, петуния и лантана.

Нека бъде светлина

Тъй като често не ги забелязваме по време на дневните часове, всяко осветление около входната ви врата често може да бъде забравено. Можете да поставите висящ фенер или лампа от адмиралски стил, които са изключително модерни. Осветяването на блиндираната Ви врата е не само удобно за връщане в къщи по тъмно, но и вкарва очарование към вратата.

Довършителни щрихи

Ако имате време и идеи, не забравяйте да внесете някакъв сезонен характер на външната си врата. Независимо дали е Коледа, Хелоуин или първа пролет прегърнете различните времена на годината и годишните празници, като направите тикви, знамена или венци.